Dating online


Dating online – waarom singles online daten


Dating online op FriendScout24: verliefd worden in een oogopslag

Dating online op FriendScout24: verliefd worden in een oogopslag

Er zijn vandaag de dag steeds meer vrijgezellen en deze vrijgezellen doen steeds meer aan dating online. Wetenschappers hebben hiervoor een paar mogelijke verklaringen voor gevonden. De meest voor de hand liggende reden is dat dating online pas sinds kort mogelijk is. Dankzij het internet en datingsites als FriendScout24, behoort dating online tot de mogelijkheden van singles. Maar er is meer aan de hand. Ten eerste is er sprake van een psychologische reden: dating online betekent ook meer keuzevrijheid en dat is een van de belangrijkste culturele eigenschappen van onze individualistische moderne tijd. Ten tweede is er een economische reden: tegenwoordig is het geen financieel probleem meer om langere tijd zonder partner te zijn. En de derde reden is dat dating online dankzij sociale veranderingen volledig geaccepteerd is. We leven in een maatschappij waar alle soorten en maten van relaties mogelijk zijn en online dating is een vanzelfsprekend onderdeel van deze bonte verscheidenheid op het gebied van relaties.

Dating online via datingsites


FRIENDSCOUT24

Dating online Belgie - chatten daten en verliefd worden

Deze wetenschappelijke verklaringen zijn allemaal leuk en aardig, maar als vrijgezel op zoek naar een partner heb je er natuurlijk weinig aan. Jij wilt namelijk maar een ding: genieten van je vrijgezellenbestaan, maar ook flirten, daten en verliefd worden. Dankzij dating online via datingsites kan dat ook. Gewoon even aanmelden, een profiel aanmaken en rondkijken. Je zult zien dat dating online heel veel mogelijkheden en spannende gesprekken tot diep in de nacht met zich mee kan brengen. Je bent nog sceptisch? Probeer onze website gratis uit. Als basislid betaal je helemaal niets.
Dating online bij FriendScout24

Zoals gezegd: FriendScout24 kun je gratis uitproberen. Je kunt foto’s toevoegen aan je profiel en chats en berichten beantwoorden. Als je zelf actief wilt gaan flirten moet je voor dating online bij FriendScout24 wel betalen. Vind je dat vreemd? Het runnen van datingsites is duurder dan veel mensen denken. Je moet de website onderhouden (servers, nieuwe features), maar je moet er ook voor zorgen dat mensen ergens terecht kunnen met vragen (klantenservice) en je moet fakers en bedriegers buiten te deur houden. Dat is waar je bij datingsites voor betaald. Wij hopen dat je voor dating online via FriendScout24 kiest en dat we je binnenkort op onze datingsite terug zien!

Zo gemakkelijk werkt het

 • Registreren & profiel maken

 • Zoeken & gevonden worden

 • Flirten, chatten & daten

Zo vindt men vandaag de liefde

 • Meer dan 10 miljoen leden

 • Handmatige controle van alle profielen

 • Gericht een partner zoeken

 • Tot 25 foto's in je profiel

 • Jouw bezoekers in één oogopslag

 • Actief contact opnemen

 • Exclusief VIP-gedeelte

 • Hulp van onze klantenservice

Test onze zoekfunctietot

 

!-- Header Logo -->